Shopping Cart

Snelle levering

Gratis verzenden & retourneren

Handgemaakte overhemden

Privacybeleid

De privacy van alle bezoekers van Lavendi wordt zeer gewaardeerd, en Lavendi is zeer begaan met het beschermen van de privacy van al deze bezoekers. We zullen uw persoonlijke gegevens gebruiken om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk worden behandeld of dat bepaalde delen van bepaalde Websites of Apps meer op uw interesse zijn afgestemd. Deze verklaring beschrijft hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegeven en online beveiliging.

Deze verklaring omvat en informeert u over de volgende aspecten:

  • Welke gegevens worden verzameld?
  • Waar hebben we uw gegevens voor nodig?
  • Hoe kunnen we uw gegevens delen
  • Juridische onderbouwing voor het verwerken van uw gegevens.
  • Uw gegevens zijn veilig bij Lavendi
  • We bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk bij Lavendi.
  • Waar uw gegevens worden verwerkt
  • Cookies en Do not Track onderbouwing
  • Online advertenties
  • Uw Privacy rechten
  • Bezwaar en klachten
  • Wijzigingen in de Lavendi privacyverklaring
  • Minderjarigen die persoonlijke gegevens verstrekken.
  • Neem contact met ons op.

1. Welke gegevens worden verzameld?

Om uzelf als persoon te kunnen identificeren moet u uw persoonsgegevens delen. We verzamelen uw gegevens op de volgende manieren:

  • Als u een bestelling plaatst op onze website of via onze app, dan verzamelen we uw naam, e-mailadres, factuur- en verzendadres om uw bestelling te voltooien en af te leveren.
  • Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om (gecodeerde en ontoegankelijke) creditcard gegevens op te slaan.
  • Om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken verzamelen wij persoonlijke gegevens over uw bestelling en het gebruik van onze diensten. Met deze gegevens kunnen we de Lavendi website en Lavendi App personaliseren en producten aanbevelen waarin u mogelijk geïnteresseerd bent.
  • We kunnen deze gegevens ook gebruiken om patronen te vinden die kunnen worden gebruikt om onze marketing te optimaliseren.
  • Als u een onlineaccount op onze website of app maakt, zullen wij uw persoonlijke gegevens op een beveiligde server verzamelen. U wordt gevraagd uw naam, e-mailadres, factuur- en verzendadres en wachtwoord in te vullen, zodat u bestellingen voor onze producten kunt plaatsen. We slaan uw factuur- en verzendadres op zodat u deze informatie niet hoeft in te vullen voor eventuele volgende aankopen.
  • Als u producten in uw winkelwagentje hebt geplaatst tijdens het gebruik van een online account, maar deze niet hebt gecheckt, sturen wij u mogelijk een niet-verzonden winkelwagen per e-mail met de mededeling dat de producten nog steeds te koop zijn. Voor dit doel verzamelen we gegevens over welke items in uw winkelwagentje geplaatst zijn.
  • De gegevens en feedback die we verzamelen over het gebruik van onze Website en App, helpen ons om de Website en App gerelateerde services te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een een recensie te schrijven, kunt u dit doen onder uw eigen naam of anoniem. We houden ons het recht voor recensies niet te publiceren of te verwijderen.
  • Als u contact opneemt met onze klantenservice, zullen wij uw naam en e-mailadres (en eventueel aanvullende gegevens die u ons vertrekt) verzamelen om uw vragen of opmerkingen te kunnen beantwoorden of te kunnen reageren, zodat we een betere service kunnen verlenen.
  • Wij zullen u informeren over nieuwe producten, specials en andere promotionele activiteiten door u onze nieuwsbrief te sturen. Als u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich afmelden door gebruik te maken van de relevante opt-outknop in de nieuwsbrief. Ook kunt u een e-mail sturen naar: info@lavendistore.com.
  • Als u solliciteert bij Lavendi via onze website of per e-email, verzamelen wij uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, CV, foto en motivatiebrief.

2. Waar hebben we uw gegevens voor nodig?

  • We verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor de doeleinden die in de vorige paragraaf zijn genoemd.
  • We zullen uw toestemming vragen voordat we uw persoonlijke gegevens voor andere doeleinde dan hierboven genoemd zullen gebruiken. Tenzij het verdere gebruik van uw gegevens verenigbaar is met het doel waarvoor de persoonlijke gegevens aanvankelijk werden verzameld. We zullen u informeren over en, indien nodig, uw toestemming vragen voor elke wijziging in het gebruik van uw persoonlijke gegevens.
  • We kunnen uw gegevens gebruiken voor beslissingen op basis van geautomatiseerde besluitvorming, inclusief profilering. We kunnen bijvoorbeeld eerdere aankoopgegevens en/ of browsergegevens gebruiken om overeenkomende producten voor die eerdere aankopen aan te bevelen. Door uw toestemming te geven, kunnen we dat zowel in advertenties doen als op onze website of app.

3. Hoe kunnen we uw gegevens delen.

We zullen uw persoonlijke gegevens niet delen (of verkopen) aan derden, behalve zoals beschreven in onze privacyverklaring of met uw toestemming. We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met onze externe dienstverleners, inclusief, maar niet beperkt tot:

Functioneel

  • Betalingsaanbieder Sisow
  • Paypal – onze betalingsaanbieder
  • Chatfunctie – klantenservice
  • Hotjar
  • Google Optimize – voor visuele website A / B en multivariate testen om uw ervaringen te optimaliseren.
  • Google Analytics – voor het verzamelen van weergeven van gedetailleerde statistieken van onze website. Het doel van deze services is om ons duidelijk overzicht te geven van bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Op basis van deze informatie kunnen we onze Website verbeteren en uw winkelervaringen op onze Website en App verbeteren.

Marketing

  • Facebook – om gepersonaliseerde berichten en advertenties te tonen
  • Google Adwords – om relevante producten te delen en weer te geven op Google-platforms.

Deze serviceproviders krijgen toegang tot sommige of al uw persoonlijke gegevens voor zover dit nodig is voor de hierboven beschreven doeleinden en kunnen in onze naam cookies (zoals gedefinieerd in alinea hieronder) of andere automatische verzameltechnologie gebruiken. De serviceproviders zijn contractueel beperkt door middel van een gegevensverwerkingsovereenkomst op de manier waarop zij uw persoonlijke gegevens kunnen verwerken.

We behouden ons het recht voor om uw persoonlijke gegevens vrij te geven aan officiële autoriteiten of derden in de mate waarin we redelijkerwijs geloven dat openbaarmaking wettelijk vereist is, of om de rechten, eigendommen of veiligheid van u of andere te beschermen.

Houd er rekening mee dat het gebruik van elke functie die op onze website beschikbaar is, zoals Facebook Connect, of iets dergelijks (Ook verbonden met Facebook), ertoe kan leiden dat uw persoonlijke gegevens door ons of door anderen worden verzameld of gedeeld. We kunnen niet bepalen hoe uw gegevens worden verzameld, opgeslagen, gebruikt of gedeeld door sites van derden of aan wie deze worden bekendgemaakt. Raadpleeg het privacybeleid en de instellingen van uw sociale netwerksites om ervoor te zorgen dat u de gegevens die worden gedeeld, begrijpt en ermee instemt.

4. Juridische redenen voor het verwerken van uw gegevens.

Toestemming:

Door de volgende handelingen geeft u ons uw toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken:

  • Een onlineaccount maken
  • Een recensie schrijven
  • Contact opnemen met onze klantenservice

We zullen toestemming vragen voordat we u een nieuwsbrief sturen als u nog geen klant van ons bent. U hebt het recht om te allen tijde uw toestemming in te trekken. Wanneer u uw toestemming intrekt, stoppen we met het verwerken van uw persoonlijke gegevens.

Noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst

Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u een overeenkomst met ons aan. Om uw bestelling te verwerken en af te leveren, hebben we bepaalde persoonlijke gegevens nodig, zoals uw naam, e-mailadres, factuur-en verzendadres.

Legitieme belangen

We kunnen uw persoonlijke gegevens verwerken met het oog op onze legitieme belangen, behalve wanneer dergelijke belangen worden geschonden door uw belangen of fundamentele rechten en vrijheden.

Voor onze legitieme zakelijke belangen, kunnen we persoonlijke gegevens verwerken om:

  • Personaliseren van onze website en app.
  • We kunnen u producten aanbevelen waarin u mogelijk interesse hebt.
  • Optimaliseren van doelgerichte marketing.
  • Ontwikkelen of verbeteren van de functionaliteiten van onze website en/of app.
  • Om u af te melden voor het ontvangen van gepersonaliseerde advertenties vanderden, kunt u klikken op een van de volgende koppelingen. (Verder toegelicht in paragraaf 9)

    www.networkadvertising.org
    www.aboutads.info

    Bovendien heeft u het recht bezwaar te maken tegen deze manier om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Als u van dit recht gebruik wilt maken, kunt u contact met ons opnemen via info@lavendistore.com. Houd er rekening mee dat als u dit recht overeenkomstig uitoefent, dit ons kan beperken om uw gegevens te verwerken voor uw eigen voordeel, zoals hierboven uitgezet.

5. Uw gegevens zijn veilig bij Lavendi (online beveiliging)

We waarderen het vertrouwen wat u stelt in ons, Lavendi. Wij hechten daarom veel waarde aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens. We hebben redelijke beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd, waaronder Secure Socket Layer (SSL).

Coderingstechnologie en andere hulpmiddelen om al uw persoonlijke gegevens te beschermen die we via onze website of app kunnen verzamelen. 

We gebruiken verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang, oneigenlijk gebruik of openbaarmaking, on-geautomatiseerde wijzigingen, onwettige vernietiging of onbedoeld verlies. Internet is echter een open systeem en Lavendi kan niet garanderen dat de persoonlijke gegevens die u indient niet door andere worden onderschept. 

Al onze werknemers die toegang hebben tot of betrokken zijn bij de verwerking van de persoonsgegevens zijn gebonden door contractuele geheimhoudingsverplichtingen en zullen de vertrouwelijkheid van dergelijke persoonsgegevens respecteren. Onze website en app kunnen koppelingen bevatten naar websites die door derden worden beheerd. 

Dergelijke derden kunnen persoonlijke gegevens verzamelen van bezoekers van hun website(s). Lavendi kan die inhoud of privacy praktijken van dergelijke websites van derden niet garanderen en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor dergelijke website(s). We raden u aan het privacy beleid van deze websites te lezen.

6. We bewaren uw persoonlijke gegevens niet langer dan noodzakelijk.

Bestelinformatie

Wanneer u een bestelling plaatst voor onze producten, bewaren wij die informatie voor een periode van minimaal zes jaar na het einde van het boekjaar waarin u uw bestelling hebt geplaatst, in overeenstemming met onze wettelijke verplingen om de administratie voor belastingdoeleinde bij te houden.

Correspondentie en vragen

Wanneer u een vraag stelt of contact met ons opneemt per e-mail of via ons contactformulier, zullen wij uw gegevens bewaren zolang die nodig is om uw vraag te beantwoorden en op te lossen, en gedurende tot 24 maanden daarna. Waarna uw gegevens verwijderd zullen worden.

Mailinglijst

We bewaren de informatie die u gebruikte om u aan te melden voor onze nieuwsbrief zola u inschreven blijft. (Dat wil zeggen tot we uw afmelding ontvangen hebben) of als we besluiten onze nieuwsbriefdienst te annuleren. Afhankelijk van wat zich het eerste voordoet.

In alle andere omstandigheden zullen wij uw informatie niet langer dan noodzakelijk bewaren, rekening houdend met het volgende: Het doel (de doeleinden) en het gebruik van uw gegevens, zowel nu als in de toekomst (bijv. Als het nodig is om uw gegevens langer te bewaren, om aan onze verplichting te kunnen voldoen zolang de overeenkomst met u loopt, of zolang wij deze overeenkomst moeten nakomen)

We kunnen elke wettelijke verlichting hebben om door te gaan met verwerken van uw gegevens. (Zoals eventuele bewaarplicht verplichtingen opgelegd door relevante wet- of regelgeving). We hebben mogelijk een wettelijke basis om uw gegevens te blijven verwerken (Zoals uw toestemming).

Alle relevante informatie, na het aangaan van de overeenkomst, zullen zolang nodig bewaard worden.

7. Waar uw gegevens worden verwerkt?

Uw gegevens worden verwerkt en opgeslagen in de Europese Unie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@lavendistore.com.

8. Cookies en ‘Do Not Track’

We gebruiken cookies op onze website die fungeren als een identificatiekaart van uw computer, mobile device of desktop.

U hebt de mogelijkheid om alle cookies te accepteren of om marketingcookies te weigeren. Daarnaast kunnen we Google Analytics gebruiken om activiteiten op onze website te controleren. We zijn een gegevensverwerking overeenkomst met Google hiervoor aangegaan. Hiermee worden uw persoonlijke gegevens beschermd. Als u wilt weten hoe Google Analytics gegevens verzamelt en verwerkt, gaat u naar: ‘Hoe Google informatie gebruikt van sites of apps die onze service gebruiken’ op:

www.google.com/policies/privacy/partners.

Reacties
Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Inloggen
Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Wanneer u onze website bezoekt, worden ook unieke cookies geplaatst om uw browser te onderscheiden van alle andere browsers/bezoekers van onze website. Door uw browser te herkennen kunnen we u beter van dienst zijn. 

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

9. Online Advertenties

Lavendi kan deelnemen aan specifieke advertenties, waarbij het interesseveld van de consument direct geraakt wordt. Zoals hierboven beschreven, kunnen we automatisch gegevens verzamelen over hoe u door websites bladert, toepassingen gebruikt en winkelt, om zo uw klantenervaring te verbeteren. Op deze manier kunnen we onze advertenties afstemmen op de interesse van onze bezoekers en klanten. Het doel van het adverteren op deze manier is dat Lavendi zijn advertentiepartners u advertenties laat zien die relevanter voor u kunnen zijn. U kunt de mogelijkheden van ons en onze partners beperken door uzelf af te melden voor het ontvangen van deze advertenties. Dit door u door uzelf af te melden via de volgende links:

  • www.networkadvertising.org
  • www.aboutads.info

Om succesvol af te melden, moet u cookies hebben ingeschakeld in uw webbrowser. Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om u af te melden, u mogelijk nog steeds advertenties van onze website ziet, en berichten van ons ontvangt. Maar deze advertenties zijn dan niet gebaseerd op de manier waarop u winkelt, of volgens uw interesses. Zoals hierboven beschreven, kunt u ook voorkomen dat uw gegevens automatisch verzamelt worden door de cookies, door uw cookie gebruik uit te schakelen in uw webbrowser.

10. Privacy rechten

Volgens de toepasselijke privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming

GDPR) hebt u onder meer het recht om:

  • Vraag om toegang tot uw persoonlijke gegevens
  • Vraag om uw persoonlijke gegevens te wijzigen of corrigeren
  • Vraag om uw persoonlijke gegevens te wisselen (wissen/recht om te worden
    vergeten)
  • Vraag om de verwkering van uw persoonlijke gegevens te beperken.
  • Vraag om uw gegevens over te dragen aan uzelf, of derden, ter controle. Dit op basis van uw toestemming of op basis van de overeenkomst die u met ons bent aangegaan.
  • Voorwerp tegen (verdere) verwerking van uw persoonsgegevens als wij uw gegevens hebben verwerkt op basis van onze legitieme belangen. (bezwaren).

Als u meer wilt weten of een beroep wilt doen op uw reachten, neem dan contact met ons op via info@lavendistore.com.

11. Bezwaar en klachten

Als we persoonlijke gegevens van u hebben verzameld op basis van onze legitieme belangen, kunt u te allen tijde bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens door contact met ons op te nemen via info@lavendistore.com. In dat geval stoppen we de verwerking, tenzij we dwingende juridische redenen hebben voor de verwerking die uw interesse negeren om de verwerking te stoppen.

Als u het niet eens bent met onze beslissing met betrekking tot uw persoonlijke gegevens, heeft u de volgende opties:

  • Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen proberen het probleem op te lossen. U vindt onze contact gegevens hieronder.
  • Meld een klacht bij de Nederlandse toezichthouder. (Autoriteit persoonsgegevens) op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl
  • Vraag de Nederlandse toezichthouder om te bemiddelen bij het oplossen van uw probleem.
  • Ga naar de rechtbank in Amsterdam, te Nederland.

12. Wijzigingen in onze privacyverklaring

Onze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden gewijzigd om de services naar onze klanten te verbeteren, en om up to date te blijven op de toepasselijke privacywetgeving.

We zullen uw rechten onder deze privacyverklaring niet verminderen zonder uw uitdrukkelijke toestemming. We zullen eventuele wijzigingen in onze privacyverklaring op deze pagina plaatsen. We zullen u persoonlijk, bijvoorbeeld via e-mail, op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen in onze privacyverklaring.

13. Minderjarigen die persoonlijke gegevens verstrekken.

Personen die jonger dan 18 jaar oud zijn, mogen alleen persoonsgegevens aan Lavendi verstrekken als ze schriftelijk toestemming hebben van een van hun ouders, of wettelijke voogden die deze privacyverklaring gelezen hebben.

14. Neem contact op met Lavendi Store B.V.

Lavendi Store B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens en fungeert als controller. Als u vragen heeft, feedback wilt of meer informatie wil ontvangen over de privacyverklaring, of als u toegang wilt hebben tot uw persoonlijke gegevens, of als u uw persoonlijke gegevens wilt wijzigen of corrigeren, neem dan contact met ons op via info@lavendistore.com.

U kunt ons schrijven op: Lavendi Store B.V. Takkebijsters 17
4817BL Breda, Nederland.

Gratis verzending

Bij ons betaal je geen verzendkosten!

Gratis retourneren

Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 100 dagen gratis retourneren.

Snelle levering

Bestel op werkdagen voor 16.00 uur* en we versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Veilig betalen

Je kan bij ons veilig afrekenen met iDeal, Bancontact, Paypal en Creditcard.